Bereikbaarheid

Mijn praktijk is gevestigd in de Hengelose wijk ’t Wilbert.
Kom je met de auto, dan kun je het beste aanrijden via de Achterhoekse Molenweg. Hier zijn ook voldoende parkeerplaatsen. De praktijk is gelegen op de hoek van de Mesdagstraat.
Kom je met het openbaar vervoer, neem dan vanaf het NS-station bus 13 richting Slangenbeek. Stap uit bij bushalte ’t Wilbert Oost en ga linksaf de Achterhoekse Molenweg in. Na 200 meter sta je voor de praktijk; ingang om de hoek van de Mesdagstraat.
Lopen of fietsen vanaf het NS-station is ook mogelijk. De afstand is circa 1,5 kilometer.

Toegankelijkheid & privacy

De praktijkruimte is gelegen op de eerste verdieping en uitsluitend bereikbaar via een trap. De praktijk is daardoor helaas niet goed bereikbaar voor minder validen. De praktijk biedt veel privacy. Je zult hier geen andere cliënten tegenkomen, want ik plan de afspraken ruim uit elkaar.

Veiligheid

De oppervlakte van de praktijkruimte bedraagt circa 30 m2, waardoor het eenvoudig is om -volgens de RIVM-richtlijnen- op veilige afstand te werken. Voor en na elk bezoek zorg ik voor reiniging van alle ‘raakvlakken’. Handzeep en -gel zijn aanwezig.

Videoconsult

Voor online consulten maak ik gebruik van Therapieland.nl of Clickdoc.nl, programma’s die voldoen aan privacy- en kwaliteitseisen (AVG-proof; ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd).