Reacties zijn van harte welkom op deze pagina (zie het invulveld onderaan).

Dit bericht heeft 41 reacties

 1. S

  Elisabeth heeft veel voor mij betekend. Haar rust, warmte, vertrouwen en luisterend oor hebben mij het vermogen gegeven te vertrouwen dat mijn gevoel, mijn behoefte en mijn mening er allemaal mogen zijn. Stapje-voor-stapje leerde ik om naar mijn innerlijke stem te luisteren en dat stuk aandacht te geven. Om te vertrouwen. Elisabeth is een zeer kundige therapeut. Die naar je verhaal luistert en de juiste vragen stelt. Die je begrijpt en wil begrijpen. Met de nodige humor benadert ze je als gelijke, als een normaal mens die ergens in het leven is vastgelopen. De vriendelijke houding en de expertise waarover zij beschikt zijn goud waard!

 2. Marjolein

  De afgelopen maanden heb ik meerdere sessies gehad bij Elisabeth. Ik heb haar ervaren als erg prettig en iemand die echt (onbevooroordeeld) kan luisteren. Zeker in de eerste sessie bespreek je natuurlijk wat de stand van zaken is en waar behoefte aan is, waardoor er een soort van plan ontstaat. Maar juist elke sessie was er ook de ruimte om te kijken hoe de voorgaande sessie had uitgewerkt, wat de ervaringen waren en waar op dat moment de meest dringende behoefte lag voor die sessie. Ze luistert, observeert en reflecteert goed, wat ik als erg prettig heb ervaren. De sessies zijn daardoor echt op maat gesneden.
  Door de sessies met Elisabeth heb ik er weer wat meer inzichten en tools bijgekregen en ook echt wel vooruitgang gemerkt. Ook de samenvattingen die Elisabeth na elke sessie stuurt zijn fijn, want zo kun je er ook later nog weer op teruggrijpen. Nu merkte ik er vooral zelf verder mee aan de slag te willen en ‘oefenkilometers’ te willen maken. Maar ik weet dat mocht het toch nog nodig zijn, ik weer bij haar aan kan kloppen. Bedankt lieve Elisabeth!

 3. Renate

  Elisabeth heb ik ervaren als een fijne en professionele therapeut.
  Ze luistert goed, oordeelt niet en is empatisch.
  Ik ging door de meest heftige periode van mijn leven en ze heeft me daar zo goed doorheen geholpen. Bij iedere sessie werd er gekeken wat er op dat moment nodig was, dat heb ik als erg fijn ervaren. Ze heeft me als het ware bij de hand genomen en me het vertrouwen gegeven dat het weer goed zou komen.
  Ze kan je een spiegel voorhouden en uitspraken doen waar je echt iets mee kunt. Niet altijd makkelijk, best confronterend ook, maar door haar durfde ik stappen te nemen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Alle doelen die ik mij in het begin van de therapie gesteld had heb ik gewoon gehaald!!
  Dank Elisabeth, je bent niet alleen een geweldige therapeut maar ook een warme, lieve vrouw!

 4. Maaike

  Ik heb bij Elisabeth geleerd om dichter bij mijzelf te blijven, bij mijn eigen kern.
  Op mijn pad dat ik bewandel heeft ze me handvatten gegeven en meer leren voelen.
  Elisabeth is een warme vrouw met fijne energie waar je je snel op je gemak voelt.
  Dank je wel Elisabeth!

 5. Esther

  Elisabeth heeft mijn dochter enorm goed kunnen helpen in het omgaan met haar angsten. Elisabeth weet wat ze doet, luistert heel goed en ze had ook een goede klik met mijn dochter, heel fijn! mijn dochter staat na meerdere sessies steviger, heeft meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in haar vel! Zo belangrijk ook voor de toekomst. Ik kan dan ook iedereen Elisabeth aanraden!

 6. Carin

  In enkele sessies heb ik met ondersteuning en de juiste technieken inzicht gekregen rond mijn belemmerende gedrag en handelen. De sessies hebben geleid naar licht bewegen op mijn levenspad, passend bij mij. Intrinsiek ben ik kracht gaan ervaren en trouw aan mijzelf te zijn. De ’toolbox’ aan technieken van Elisabeth hebben hierbij geholpen.

 7. Dianne

  Bijna een jaar ben ik bij Elisabeth geweest. Meteen vond ik haar een heel prettig persoon. Rustig en doortastend. De werkvormen die zij gebruikt zijn doeltreffend en maken ook echt patronen zichtbaar. Het is niet zo dat zij moeilijke vragen stelt waar je dan over na moet denken maar door de opdrachten die ik heb gedaan werden de patronen als “vanzelf” zichtbaar. Dit was ook heel verrassend voor mij en werkte heel verhelderend. Het klopte. Ze weet de vinger precies op de juiste plek te zetten en de oefeningen daarop aan te passen. Zelfs bij het afsluitende gesprek werd mij nog weer wat duidelijk. Ik ga er nu zelf mee aan de slag, maar weet haar zeker te vinden mocht ik er even weer behoefte aan hebben. Bedankt Elisabeth, je bent een heel fijn persoon met onwijs veel kennis. Ik zal je zeker aanraden aan anderen.

 8. Joke

  Vorig jaar ben ik begonnen bij Elisabeth met therapie. Ik was helemaal mezelf niet, had allerlei vage lichamelijke klachten en had angsten ontwikkeld. Na het intake gesprek had ik direct al een klik met haar. Het is een ontzettend leuk en mooi mens.
  Wat heb ik hard moeten werken in en na de sessies bij haar. Heb heel diep moeten gaan voordat het allemaal op zijn plek viel en de akelige emotionele ladingen weg waren.
  Ik heb trauma-, rouw- en regressietherapie gehad, dmv visualisatie technieken. En dat paste uitstekend bij mij.
  Ze heeft me heel erg gesteund en geholpen, we hebben ook vreselijk gelachen soms, maar ik heb ook heel veel tranen moeten laten.
  Nu ben ik een half jaar niet meer bij haar geweest, en ik heb nog steeds af en toe de oefeningen nodig die ze me gestuurd heeft. Maar ik weet nu veel beter hoe ik in elkaar zit en hoe mijn lijf werkt. En wat heel belangrijk is, is dat ze me geleerd heeft voor mezelf op te komen en voor mezelf te zorgen.
  Nu sta ik sterker in het leven en ik hoor van mijn kinderen dat de oude mama weer regelmatig terug is.
  Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

 9. Maria

  Ik heb ontzettend veel gehad aan de hypnotherapie bij Elisabeth. Elisabeth stelde mij meteen op mijn gemak. De sessies hebben mij ontzettend veel inzichten gegeven.
  Ze hebben mij dingen laten inzien, dingen die nu helderder zijn. Ik denk er nog regelmatig aan terug. Ik kan Elisabeth dan ook iedereen aanraden.

 10. R

  Een therapeut met de hart op de goede plek. Ze werkt vanuit liefde voor het vak en begrijpt wat er nodig is. Elisabeth is goud waard geweest voor mij. Ik heb veel geleerd, gevallen en weer opgestaan en daar stond ik niet alleen in. Ze weet precies waar je staat, wat je nodig hebt en wat ze daarvoor kan inzetten. Het is even schakelen en jezelf openstellen voor iets nieuws. Erg dankbaar dat ik het heb gedaan en bij haar terecht ben gekomen.

 11. Sil

  Dankjewel voor de fijne en oprechte begeleiding, waarbij ik me elke keer weer op mijn gemak voelde. Ik heb mijn angst/paniek kunnen loslaten en sta weer dicht bij mezelf. Door de oefeningen en visualisaties voel ik me zoveel lichter. Ik bleef hangen in het verleden, maar door jouw hulp kan ik me weer focussen op de dingen die er echt toe doen. Kortom, heel tevreden met het resultaat. 🙂

 12. Sander

  Ik liep vast in mijn leven kun je wel zeggen, mijn relatie liep vast, mijn vrienden, familie(ouders en broertje). Het ging mijn pet te boven….. Ik ben bij Elly uit gekomen en ja wat moet ik er van zeggen, de intake was meteen raak, de klik was er en zij was in staat om meteen de vinger op de zere plek te leggen. Dit gaf mij zo’n veilig gevoel dat ik de stap ook durfde te nemen om hier helemaal in op te gaan. Elly heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf weer ging accepteren om wie IK was, hierdoor wordt je zelf ook weer in staat gesteld om anderen te accepteren om wie zij zijn.
  Het mooie was ook dat het gepaard ging met humor, maar vooral oprechte interesse en zorg. Elly je hebt mij enorm geholpen en voor zorg gedragen dat ik kan zijn wie ik wil zijn en oog heb voor mijn omgeving.
  Dank je wel!!

 13. Kim

  Ik kwam met groot liefdesverdriet, een leegte en hartenpijn en ik voelde aan alles dat ik meer verdieping nodig had in de healings. Ik had al veel sessies gehad bij therapeuten en zat ook al bij een goede, maar de combinatie bij Elly was precies wat ik nodig had. Als mens, als coach. Zij heeft mij enorm goed geholpen, een “doorpakker”, maar absoluut op een veilige, liefdevolle manier, en ook soms met humor. Ik kwam steeds dichter bij de kern waar het daadwerkelijk vandaan kwam waar ik tegenaan liep, en daardoor nog dichter bij mezelf.
  Ik had veel trauma’s, diepe oude wonden, en had het gevoel – onbewust en soms heel sterk – dat ik er niet volledig mocht zijn. Door terug te gaan naar de kern, viel alles op z’n plek en durfde ik de stap te nemen in mijn eigen business en in mijn leven.

  Ik ben heel erg blij hoe goed je mij geholpen hebt. Dank je wel!

 14. José B

  Ik heb Elly om hulp gevraagd voor mijn angsten en paniekaanvallen .
  De eerste keer dat ik bij haar kwam had ik al een fijn gevoel en gelijk vertrouwen in haar.
  Ik heb een aantal sessies gehad en die waren niet altijd even makkelijk, om terug te gaan naar je verleden en in te zien waar je problemen vandaan komen. Maar ze heeft me daarbij goed geholpen en bijgestaan.
  Ik zit nu stukken beter in mijn vel en elke dag gaat het beter.

  Bedankt Elly , ik vond je super.

 15. Matthieu

  Ik ben bij Elly gekomen om wisselingen in mijn energie te begrijpen en beter om te kunnen gaan met zaken waar ik tegenop zie. Elly heeft mij doen ontdekken waar mijn klachten vandaan komen en heeft mij vooral geholpen te accepteren. Nu weet ik waar mijn sterke punten liggen en wat ik juist moet vermijden.

 16. Marjolein

  Erg betrokken en zeer consciëntieus. We hebben wat dingen bekeken en doorgewerkt die ik alleen niet duidelijk kreeg. Nu is het tijd om zelf door te gaan.
  Veel dank voor je betrokkenheid Elly!

 17. Lem

  Ik kwam bij Elly om dichter bij mijn te gevoel te komen. Dit is gelukt, maar ze heeft zoveel meer gedaan. Ik heb handvaten gekregen om bepaalde onzekerheden, onverwerkt verdriet en angsten op te lossen of te verminderen. Deze handvaten kan ik in de toekomst ook gebruiken als dat nodig is.
  Ik sta met meer zelfvertrouwen in het leven en heb geleerd om dingen los te laten.
  Elly, heel erg bedankt hiervoor!

 18. Milou

  Elly heeft mij enorm geholpen om naar mezelf te luisteren en met beide benen op de grond te blijven staan. Mijn hart spreekt en ik voel genoeg, ik moest er alleen nog naar leren luisteren. Elly heeft mij hierin enorm ondersteund en het proces hierin versneld. Ze is een warme vrouw die écht luistert naar je verhaal en aanvoelt wat je nodig hebt.

  Ik luister nu volledig naar mijn eigen gevoel en dat heb ik mede te danken aan Elly. Als ik lastige momenten heb en even niet meer weet hoe het moet, denk ik terug aan de handvaten die zij me heeft meegegeven en sta ik weer snel in mijn kracht!

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben.

 19. Petra

  In een tijd van veel piekeren en chronische hyperventilatie heb ik meerdere sessies bij Elly gevolgd. In voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Door middel van o.a. verschillende visualisaties heeft ze me geleerd om spanningen beter los te laten en meer te ontspannen. Ook om meer zelfvertrouwen te krijgen en een beter zelfbeeld. Ze heeft mij geleerd om mijn denkpatronen aan te passen in meer positieve gedachten en om minder te piekeren.
  Elly bedankt voor jouw hulp.

 20. Ivo

  Ik kwam bij Elly met hevige paniekaanvallen, wazig zicht en een extreme overgevoeligheid.
  Door de sessies met Elly heb ik stap voor stap mijn (jeugd) trauma’s kunnen aanpakken. Op een prettige wijzige heeft Elly mij begeleid en zijn mijn klachten langzaamaan verdwenen. Door Elly heb ik weer plezier en vertrouwen gekregen om ook in de toekomst stappen te blijven zetten. Elly ontzettend bedankt!

 21. Ellen

  In de periode dat ik merkte dat ik steeds vaker in een dip terechtkwam en ik het gevoel had de controle over mijn leven te verliezen, kwam ik bij Elly terecht.
  Ik heb haar ervaren als een warm persoon.
  De sessies waren prettig, bijzonder en verhelderend.
  We hebben aan verschillende dingen gewerkt.
  Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Andere dingen heb ik beter een plek kunnen geven.
  Mijn laatste opdracht is mijn hart openen en daar ga ik nog hard aan werken.
  Elly nogmaals bedankt voor je hulp en je vertrouwen.

 22. Marco

  Na een lange zoektocht naar de juiste hulpverlening voor onze zoon zijn we bij Elly terecht gekomen. De problemen waren o.a. geen zelfvertrouwen, boosheid, angst en depressiviteit.
  Al na de tweede sessie merkten we een positief resultaat. De scherpe kantjes en boosheid waren er af wat resulteerde in veel minder stress thuis bijvoorbeeld. Onze zoon was weer goed bereikbaar voor ons en vrolijker. Hij gaat nu zonder veel boosheid door de dagen heen.
  Elly had al snel een goed oordeel over hem en waar zijn problemen zaten.
  Kortom, wij zijn heel tevreden met de hulp die Elly ons geboden heeft!

 23. Rosetta

  Mijn broer heeft verschillende sessies met Elly gehad. Hij is 47 jaar, heeft een verstandelijke beperking en kan niet lezen en schrijven. Daarom schrijf ik voor hem deze review. Hij heeft de afgelopen 3 jaar een moeilijke periode gehad van rouw en verlies. Elly heeft hem door visualisaties en andere methodes op weg geholpen zijn verdriet te parkeren en te verwerken en handvatten gegeven om rust te vinden in zijn hoofd. Mijn broer keek elke keer weer uit naar de sessies. Hij voelde zich op zijn gemak bij Elly en kon goed over zijn gevoelens praten met haar. Elly bedankt voor alles! Wij vonden het fijn dat we jou zijn tegengekomen en dat je een stukje met ons meegelopen bent op mijn broer zijn levenspad.

 24. Monique

  Op het moment dat ik in een rollercoaster zat van gedachten en emoties heb ik Elly ontmoet. Dit tijdens een introductie sessie psychodynamische therapie. Ik kan Elly iedereen aanraden. Een lieve hartelijke vrouw, waarbij je je zo op je gemak voelt dat gesprekken als vanzelfsprekend komen. Zij heeft mij met haar kundigheid (en gebruikmakend van verschillende technieken) inzichten en handvatten gegeven om anders met mijn gevoel om te gaan. Met elke sessie kreeg ik meer inzicht in mijn denken en doen…Mede hierdoor ook beslissingen genomen die een andere (positieve) wending geven aan mijn leven. Elly bedankt voor de fijne doch intensieve sessies en het luisterend oor!

 25. Annelies

  Nadat ik een poosje onzeker was over enkele zaken, en niet echt lekker in mijn vel zat, kwam Elly op mijn pad! ” Toeval bestaat niet”, zoals we vaak zeggen!
  Haar warme persoonlijkheid sprak me onmiddellijk aan.
  Samen hebben we tijdens enkele sessies, ” de puntjes weer op de i gezet”!
  Van haar heb ik verschillende manieren geleerd om, ( als het weer wat moeilijk is ),
  me zelf te beschermen en alles wat meer los te laten.
  Ook heb ik enkele beslissingen genomen, die voor mij een enorme opluchting en veel meer vrijheid geven.
  Dank je wel, Elly???

 26. Chantal

  Ik was volledig de weg kwijt, alles voelde twijfelachtig en Elly heeft me geholpen om mijn pad weer terug te vinden.
  Via fijne gesprekken en visualisatie ben ik weer tot mezelf gekomen en is er weer rust in mijn hoofd en hart.
  Elly bedankt voor de fijne gesprekken en je vertrouwen in mij!

  Liefs,
  Chantal

 27. Clemens

  Ik raad iedereen Elly aan.

  In de periode dat mijn persoonlijk leven in een achtbaan zat zocht ik steun bij Elly.
  Het voelde voor mij meteen erg vertrouwd en na elke sessie kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Veel dingen hebben voor mij nu een plaatsje gekregen, zelfs dingen waar ik onbewust ook last van had.
  Nu ik dit hoofdstuk heb afgesloten, dank ik Elly voor al haar steun en de handvatten die ze mij heeft aangereikt.

 28. F.L.

  Door de diverse sessies die ik met Elly heb gehad ben ik tot vernieuwde inzichten gekomen. Het mooie is dat ze veel verschillende technieken in haar “gereedschapskist” heeft om tot de kern te komen. Ze stelt je op het gemak en je voelt je er veilig. Ik heb al een aantal mensen geadviseerd die inmiddels ook sessies met haar hebben gehad. Voor mij voelt het op dit moment als voldoende om verder te kunnen. Dank je wel voor de fijne gesprekken Elly. We houden contact.

 29. Jan v. G

  Door allerlei onverwerkte emoties zat mijn hoofd erg vol. Door visualisatie en andere technieken leerde Elly me hiermee om te gaan en dit te verwerken.
  De sfeer bij Elly is prettig en vertrouwd. Ze kan heel goed luisteren en de juiste dingen zeggen, die je weer verder helpen.
  Ik vond het heftig en intensief, maar het heeft me veel inzicht gegeven.
  Met een goed gevoel en een “leeg hoofd” heb ik de behandeling afgesloten.
  Elly dank daarvoor

 30. Hermien

  Elly heeft me geholpen om pijnlijke en moeilijke dingen uit mijn verleden een plek te geven. Ze heeft me geleerd om ze niet weg te stoppen, maar ermee te dealen. Elly kan erg goed luisteren, ze is ook goed in staat af te stemmen op datgene wat jij nodig hebt. Ze heeft me gestimuleerd om mijn gevoelens om te zetten in creatieve handelingen. Het maakte me blij.
  Door me te helpen dingen in een ander perspectief te zien heb ik geleerd om meer te genieten van alles wat ik heb: een fijn gezin en lieve mensen om me heen.

  Dank je wel Elly voor je geduld, je inzichten en je luisterend oor.

 31. Carin

  Wat heb ik hier veel aan gehad!
  Wat jij hebt gedaan is mij inzicht geven en me nog bewuster maken van wie ik ben en wat ik doe. Ik ben in plaats van alles met mijn verstand te beredeneren veel meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Dit heeft voor mij heel helend gewerkt en tot grote veranderingen geleid.

  Elly, je bent een bijzondere warme vrouw die vaak precies de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen en die oprecht naar iemand kan luisteren. Ik kan dit iedereen aanraden die om wat voor reden dan ook even niet zo lekker in zijn of haar vel zit. Je hebt me enorm geholpen, dank je wel.

 32. Caroline

  Ik ben als reiziger door een heel landschap getrokken met Elly als tour guide daar waar nodig was.
  Omdat het landschap steeds veranderde, gaf Elly me bijpassende vervoermiddelen. Ik ging te voet in visualisaties, per zweefvliegtuig door mijn verleden in de hoge bergen met diepe dalen en met mijn eigen Mini van de bron naar de zee. Bij de zee aangekomen heb ik de zeilboot van mijn vader gebruikt om zelf verder aan het roer te gaan staan.
  Inzicht verkrijgen, faalmoed ontwikkelen, vertrouwen kweken, en dat in een veilige omgeving, maakt mijn tijd bij Elly bijzonder.

 33. Esra

  Na een aantal sessies de therapie afgerond bij Elly.
  Ik was een ster in het weg stoppen van vervelende gevoelens waardoor ik niet goed bij mijn gevoelens en gedachtes kon komen.
  Ze heeft mij geholpen om het oude zeer op te halen en bewust gemaakt wat dit voor een invloed op mij is geweest.
  Hiervoor heeft ze mij handvaten gegeven om ermee om te gaan/het een plekje te geven. Hierdoor zit ik stukken beter in mijn vel en heb geleerd weer naar mezelf te luisteren.

  Elly is een ontzettend lieve vrouw die je het vertrouwen geeft dat je het kan.
  Ik ben haar ontzettend dankbaar!!

 34. Aleida

  Elly heeft mijn dochter van 10 geleerd om dingen een plek te geven. Op school heeft zij moeite met de concentratie en is zeer snel afgeleid door alles wat om haar heen gebeurt. Ze heeft visualisaties met haar gedaan. Door gevoelens en ergernissen in “kasten” te plaatsen heeft zij meer grip gekregen op haar vermogen om zich te concentreren en situaties sneller in te zien. Ze heeft meer grip op zichzelf en is hierdoor opener en vrolijker geworden. Ook zijn haar resultaten op school vooruit gegaan. Elly bedankt voor deze mooie resultaten

 35. Jan

  Elly analyseert helder en legt goed uit. Weet adequaat tot de kern van probleem/ uitdaging te komen. Zorgt voor een welkome, warme en vertrouwde sfeer. Laat klant het werk doen door open vragen te stellen. Licht goed toe wat we gaan doen. Sessies beklijven, met name de visualisaties en opstellingen. Geeft ruimte aan input van klant. Is positief kritisch, maar oordeelt niet.
  Ik ben zeer tevreden met de resultaten uit de vier sessies.

 36. Mirjam

  Na een introductie workshop Astrodynamica was ik erg enthousiast en heb me direct aangemeld voor het vervolgtraject. Ik was erg nieuwsgierig naar welke zelfkennis me dat zou opleveren. Ik vond het een erg leuk en leerzaam traject. En vooral ook de manier waarop Elly dit begeleid vind ik erg bijzonder. Zeer professioneel, maar toch heel warm, zonder oordelen…erg fijn. Na dit traject heb ik Elly gevraagd om mij verder te begeleiden, omdat ik mijn gevoel en verstand meer in balans wilde krijgen. Ik ben gedurende een aantal maanden meerdere keren bij Elly geweest en zij heeft verschillende technieken ingezet om mij meer bewust te maken van mijn gevoel. Ik vond het heel erg prettig en het traject heeft mij meer dan voldoende inzichten gegeven om weer mee verder te kunnen. Elly bedankt!

 37. Ira

  Ben een aantal weken bij Elly geweest, hebben verschillende technieken toegepast. Vond het heel bijzonder, heb veel geleerd, heb rust in mezelf gevonden, en heb mezelf beter leren kennen!! Dank je wel Elly.

 38. Anke

  MEREVAIK:

  Menselijk
  Energetisch
  Relationeel
  Emotioneel
  Veilig
  Anders
  Intens
  Kracht

  Onderweg naar je eigen kracht en op weg door je eigen kracht. Een fantastische, leuke en uitdagende manier om je eigen copingsmechanismen te leren kennen en herkennen.
  Samen met een vriendin 6 avonden astrodynamica bij Elly gevolgd, een echte aanrader!
  Het geeft verdieping in onze vriendschap. Maakt dat het makkelijker is “door een andere bril” naar mezelf en de ander te kijken!
  Kortom: voelt als een kadootje!!

 39. Elna

  Met 3 personen hebben we 6 avonden bij Elly doorgebracht. Astrodynamica.
  De inzichten in mezelf die je bracht met behulp van de horoscoop zijn verhelderend en specifiek.
  Het waren heel warme en fijne avonden. De uitwerking is zo mooi en compleet, daar zal ik de komende jaren mooi gebruik van kunnen maken, dank je wel!

  Door in een groep de horoscopen te bespreken kreeg ik nog meer inzichten in mezelf en de ander. Mijn mededogen groeide gaandeweg.
  Het samen-doen bracht echt dynamiek en in contact met elkaar gingen we gelijk de diepte in.
  Door dit met mn vriendin samen te doen heb ik haar nog beter leren kennen, en zij mij ook. Dat maakt onze band sterker en vind ik een hele mooie winst.

  Wat ik een ander zou zeggen: Astrodynamica is een ontspannen manier om jezelf onder de loep te nemen, soms confronterend, soms bevestigend.
  Gaandeweg schaaf je je zelfbeeld en het beeld over de ander bij!

 40. Jacqueline

  Ruim een jaar geleden ben ik samen met 4 andere dames begonnen met astrodynamica bij Elly. We waren ergens anders begonnen met meditaties maar we hadden behoefte aan meer variatie. We hadden allemaal interesse in astrologie maar wisten hier nog niet veel van. Het bleek dat de combinatie astrologie en meditaties e.d. een ideale zoektocht is naar jezelf. Iedere sessie kom je weer meer over jezelf te weten. Ook is het prettig dat je je ervaringen kunt delen met de anderen als je dit wilt. Ieder mens heeft zijn eigen ontwikkeling en je hoeft dus echt geen ‘problemen’ te hebben om hieraan deel te nemen. Het is gewoon heel interessant en gezellig!

  Daarnaast heb ik Elly gevraagd om mij persoonlijk te helpen tijdens mijn burn-out.
  Ik ben in behandeling geweest bij een psychologe en zij heeft mij prima geholpen gedurende de eerste periode. Een psychologe legt uit hoe je brein werkt en waarom een mens reageert zoals hij of zij dit doet.
  Verstandelijk wist ik toen prima wat ik moest doen maar ik kon het niet uitvoeren.
  Met hulp van Elly heb ik geleerd te voelen wat ik zelf wil en hoe ik dit wil. Dankzij haar oefeningen ben ik mij bewust van de dingen die ik doe en voel ik ook echt wat wel of niet goed voor mij is.

  Daarnaast is mijn dochter van 10 ook een paar keer bij Elly geweest. De juffrouw op school gaf aan dat ze onzeker en faalangstig was en het moeilijk vond om voor zichzelf op te komen. Elly heeft veel visualisaties met haar gedaan. Nu kan ze dit oproepen op het moment dat ze onzeker is of niet voor zichzelf op durft te komen. Het helpt haar als persoon en met de resultaten op school.

 41. Sander

  Ik heb Elly om hulp gevraagd voor mijn migraine waar ik al 30 jaar last van heb. Medicijnen helpen slechts deels en veel vertrouwen in een alternatief had ik niet. Elly constateerde in de therapiesessies gespannenheid in allerlei situaties en stuitte op onverwerkte emoties. Met de inzet van allerlei technieken (o.a. hypno- en regressietherapie) zijn we teruggegaan naar mijn jeugd en ben ik gaan inzien hoe dit mijn leven nu beïnvloedt. Het kunnen begrijpen is belangrijk voor mij en een start om aan angsten te kunnen werken. In een aantal sessies hebben we gewerkt aan het loslaten van mijn spanningen en angsten.

  Elly is zeer goed in staat om een vertrouwde omgeving te scheppen waarin ze met diverse technieken uit haar opleiding de voor jou belangrijke elementen aanreikt.
  Mijn gespannenheid is minder ik voel me sterker en zelfverzekerder doordat ik nu in moeilijke situaties kan terugvallen op aangereikte hulpmiddelen en technieken. Mijn familie herkent deze vlot opgetreden veranderingen. Mijn migraine is nog niet weg, maar wel een stuk minder.
  Ik ben met de therapiesessies van Elly een nieuwe weg ingeslagen en ben haar dankbaar voor de manier waarop ze me hierin begeleidt.

Geef een reactie