Na mijn promotie tot doctor in de sociale psychologie (proefschrift Reuma in Beeld, 1997) en diverse communicatiefuncties bij overheids-organisaties, zijn psychosociale therapie en hypnotherapie op mijn pad gekomen.
Ik werd direct gegrepen door de positieve impact en aangezien ik -ook toen al- niet in toeval geloofde, heb ik me laten omscholen tot therapeut aan de Academie voor Psychodynamica.

Tegelijkertijd richtte ik mijn eigen bedrijf op: MEREVAIK. Hierin heb ik aanvankelijk communicatieadvies, astrologie, psychosociale therapie en hypnotherapie gecombineerd. De bedrijfsboeken onderaan zijn producten van MEREVAIK in samenwerking met DROHM Design & Marketing.

Inmiddels heb ik met overtuiging, met hart en met ziel gekozen voor het vak van therapeut. Ik ben cum laude (9+) afgestudeerd, inclusief medische en psychosociale basiskennis. Mijn HBO-diploma’s zijn geaccrediteerd door het CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) en worden erkend door de FONG (Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen).

Begin 2017 ben ik gekozen tot bestuurslid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). En vanaf 2020 maak ik als penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur. Verder sta ik ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Zie verder Informatie consult.

Recent heb ik besloten om mijn originele voornaam als roepnaam te gaan gebruiken: Elisabeth (in plaats van Elly). Ik ben moeder van een dochter en een zoon uit Taiwan, beiden inmiddels jongvolwassen.

25 jaar BTG Biomass Technology GroupUitsnede-voorpagina