OVER MIJ

OVER MIJ  IMG_3194 - portret

Na mijn promotie tot doctor in de sociale psychologie (proefschrift Reuma in Beeld, 1997) en diverse communicatiefuncties bij overheidsorganisaties, is psychodynamische therapie op mijn pad gekomen.
Ik werd direct gegrepen door de positieve impact en aangezien ik -ook toen al- niet in toeval geloofde, heb ik me laten omscholen tot therapeut aan de Academie voor Psychodynamica.

Tegelijkertijd richtte ik mijn eigen bedrijf op: MEREVAIK. Hierin heb ik aanvankelijk communicatieadvies, astrologie en psychodynamische therapie gecombineerd. De bedrijfsboeken onderaan zijn producten van MEREVAIK in samenwerking met DROHM.

Inmiddels heb ik met overtuiging, met hart en met ziel gekozen voor het vak van psychodynamisch therapeut. Ik ben cum laude (9+) afgestudeerd, inclusief medische en psychosociale basiskennis. Mijn HBO-diploma’s zijn geaccrediteerd door het CPION
(Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) en worden erkend door de FONG (Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen).

Recent ben ik gekozen tot bestuurslid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). Verder sta ik ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Zie verder Informatie consult.

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon uit Taiwan.

25 jaar BTG Biomass Technology GroupUitsnede-voorpagina